Riserva Gote Pa Fron 39 Cl 6cope

23418

Riserva

Set me 6 gota pa fron Riserva

Me kapacitet mbajtes 39Cl-390ml

Material qelqi shume rezistente ndaj renies, gervishtjeve apo temperaturave

Lahen lehtesisht ne lavastovile

Per pije alkoolike dhe pijet qe ju deshironi

Marka Riserva
Materiali Qelq
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 390ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me 6 gota pa fron Riserva

Me kapacitet mbajtes 39Cl-390ml

Material qelqi shume rezistente ndaj renies, gervishtjeve apo temperaturave

Lahen lehtesisht ne lavastovile

Per pije alkoolike dhe pijet qe ju deshironi

Fleta e të dhënave

Marka Riserva
Materiali Qelq
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 390ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë