Sire Gote Pa Fron 35 Cl 6 Cope

22653

990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Shtroni tryezen tuaj kendshem dhe ne menyre elegante me gotat Luminarc.

Nje set me 6 gota pa fron me fome cilindrike.

Dizanj modern, transparent dhe elegant.

Te pershtatshme per uje dhe pije te ndryshme.

Mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Lartesia e gotes 125 mm   Diametri 81mm   Kapaciteti 35cl

Marka Luminarc

Më shumë informacion

Shtroni tryezen tuaj kendshem dhe ne menyre elegante me gotat Luminarc.

Nje set me 6 gota pa fron me fome cilindrike.

Dizanj modern, transparent dhe elegant.

Te pershtatshme per uje dhe pije te ndryshme.

Mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Lartesia e gotes 125 mm   Diametri 81mm   Kapaciteti 35cl

Fleta e të dhënave

Marka Luminarc

13 produkte te tjere ne te njejten kategori: