Val Surloire Gote Pa Fron 40 Cl 3 Cope

22652

3 gota pa fron te markes Val Surloire

Me kapacitet mbajtes 40Cl

Gotat kane lartesi 11cm, material xhami

Mund te lahen lehtesisht ne lavastovilje

Marka Val Surloire
Kapaciteti (ne Litra) 40cl
Materiali Xham
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

3 gota pa fron te markes Val Surloire

Me kapacitet mbajtes 40Cl

Gotat kane lartesi 11cm, material xhami

Mund te lahen lehtesisht ne lavastovilje

Fleta e të dhënave

Marka Val Surloire
Kapaciteti (ne Litra) 40cl
Materiali Xham

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë