Wine Time Gote Pije Me Fron 60 Cl 6cope

23423

Gota me fron per te shijuar nje vere me miqte tuaj

Seti permban 6 gota me kapacitet mbajtes 60 Cl

Material qelq shume cilesor. Rezistent ndaj gervishtjeve dhe larjes 

Set i nevojshem per kuzhinen tuaj

Materiali Qelq
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 60cl
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Gota me fron per te shijuar nje vere me miqte tuaj

Seti permban 6 gota me kapacitet mbajtes 60 Cl

Material qelq shume cilesor. Rezistent ndaj gervishtjeve dhe larjes 

Set i nevojshem per kuzhinen tuaj

Fleta e të dhënave

Materiali Qelq
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 60cl

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori: