Blaumann Le Chef Line Set 3 Tigane BL-3280

27486

Blaumann

Set me tre tiganë të madhësive të ndryshme modeli BL-3280

Pjesë e linjës prestigjioze Blaumann Le Chef nga marka Berlinger Haus

Materiali i perbere nga alumini i shtypur me dorezë çeliku

Nuk lejon produktet të ngjisin dhe të humbasin vlerat ushqyese

Diametri i seciles është 28/24/20 cm

Ky set eshte dhurata me e bukur qe mund tí beni vetes ose dikujt qe eshte i apasionuar pas kuzhines. 

Marka Blaumann
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me tre tiganë të madhësive të ndryshme modeli BL-3280

Pjesë e linjës prestigjioze Blaumann Le Chef nga marka Berlinger Haus

Materiali i perbere nga alumini i shtypur me dorezë çeliku

Nuk lejon produktet të ngjisin dhe të humbasin vlerat ushqyese

Diametri i seciles është 28/24/20 cm

Ky set eshte dhurata me e bukur qe mund tí beni vetes ose dikujt qe eshte i apasionuar pas kuzhines. 

Fleta e të dhënave

Marka Blaumann

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: