Set 3 Tigane Blaumann Le Chef Line

27494

Blaumann

Set me tre tiganë të madhësive të ndryshme modeli BL-3283

Pjesë e linjës prestigjioze Le Chef  nga marka Blaumann 

Materiali i përbërë nga alumini me veshje graniti nga brenda që nuk lejon ngjitjen

Me dorezë çeliku. Kompatibël në vatrat me gaz / elektrike / halogjeni / qeramike / induksioni

Diametri i secilës është 28/24/20 cm. Tigani me diameter 28 cm është i thellë

Përmasat: 20x4,5cm/ 24x5cm/ 28x7,8cm

Ky set është dhurata më e bukur që mund tí bëni vetes ose dikujt që është i apasionuar pas kuzhinës. 

Marka Blaumann
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me tre tiganë të madhësive të ndryshme modeli BL-3283

Pjesë e linjës prestigjioze Le Chef  nga marka Blaumann 

Materiali i përbërë nga alumini me veshje graniti nga brenda që nuk lejon ngjitjen

Me dorezë çeliku. Kompatibël në vatrat me gaz / elektrike / halogjeni / qeramike / induksioni

Diametri i secilës është 28/24/20 cm. Tigani me diameter 28 cm është i thellë

Përmasat: 20x4,5cm/ 24x5cm/ 28x7,8cm

Ky set është dhurata më e bukur që mund tí bëni vetes ose dikujt që është i apasionuar pas kuzhinës. 

Fleta e të dhënave

Marka Blaumann

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë