Burgundy Metallic Line BH-1259N Tigan i Thelle me Kapak 24 cm

27484

Burgundy

2

Tigan i markes Berlinger Haus linja Burgundy Metallic 

Me diameter 24 cm dhe kapacitet mbajtes 2 litra

I thelle dhe me kapak te tejdukshem

Tigani ka ngjyre te kuqe nga jashte dhe material alumini shume cilesore

Pershtatet me vatra gazi, insuksioni qeramike ose elektrike

Ka turno induksion qe do te thote nxehet shume shpejt dhe ruan 35% te energjise

Triple granit nga brenda qe nuk lejon produktet te ngjisin

Rezistente ndaj gervishtjeve dhe demtimit fale veshjes granit

Më shumë informacion

Tigan i markes Berlinger Haus linja Burgundy Metallic 

Me diameter 24 cm dhe kapacitet mbajtes 2 litra

I thelle dhe me kapak te tejdukshem

Tigani ka ngjyre te kuqe nga jashte dhe material alumini shume cilesore

Pershtatet me vatra gazi, insuksioni qeramike ose elektrike

Ka turno induksion qe do te thote nxehet shume shpejt dhe ruan 35% te energjise

Triple granit nga brenda qe nuk lejon produktet te ngjisin

Rezistente ndaj gervishtjeve dhe demtimit fale veshjes granit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: