Set 2 Tigane 22/26 cm BH-1726 Berlinger House

29187

Berlinger Haus

Set me dy tigan te markes Berlinger House

Modeli BH-1726 me ngjyre gri granit me pika te bardha dhe bisht druri

Nje tigan ka permasa 26x4.8cm dhe kapacitet mbajtes 2,4 liter

Ndersa tjetri 22 x 4.5 cm me kapacitet mbajtes 1,7 liter

Material alumin te perpunuar i nje cilesie shume te mire

Veshur me tre shtresa mermeri nga brenda ne menyre qe produktet te ruajne vlerat ushqyese dhe mos ngjisin

Shpërndarja e nxehtësisë është e jashtëzakonshme, përgatitja e ushqimit është e shpejtë dhe e shëndetshme.

Dorezat janë elegante, minimaliste, funksionale, ergonomike dhe të këndshme për t'u prekur.

Artikujt prodhohen sipas standardeve më rigoroze gjermane

Dizajni funksional i produkteve i bën ato shumë të lehtë për t'u pastruar. Pastrimi mund të bëhet edhe në pjatalarëse.

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me dy tigan te markes Berlinger House

Modeli BH-1726 me ngjyre gri granit me pika te bardha dhe bisht druri

Nje tigan ka permasa 26x4.8cm dhe kapacitet mbajtes 2,4 liter

Ndersa tjetri 22 x 4.5 cm me kapacitet mbajtes 1,7 liter

Material alumin te perpunuar i nje cilesie shume te mire

Veshur me tre shtresa mermeri nga brenda ne menyre qe produktet te ruajne vlerat ushqyese dhe mos ngjisin

Shpërndarja e nxehtësisë është e jashtëzakonshme, përgatitja e ushqimit është e shpejtë dhe e shëndetshme.

Dorezat janë elegante, minimaliste, funksionale, ergonomike dhe të këndshme për t'u prekur.

Artikujt prodhohen sipas standardeve më rigoroze gjermane

Dizajni funksional i produkteve i bën ato shumë të lehtë për t'u pastruar. Pastrimi mund të bëhet edhe në pjatalarëse.

Fleta e të dhënave

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: