Set Tenxhere + Tigan Amercook 5pc

32399

1

7 990 Lekë

  • Set tenxhere me veshje guri
  • Material qe nuk ngjit dhe ruan nxehtesine
  • Kapak hermetik per gatime me avull 

Nje set qe ju lehteson punen tuaj ne kuzhine

Gatime me te shijshme dhe me te shpejta

Tenxhere me kapak, tigan i thelle me kapak dhe 1 tigan i hapur pa kapak Amercook 5pc

Permasat:

Tenxhere e thelle me kapak diameter 24 cm

Tigan i thelle me kapak diameter 30 cm

Tigan i ceket pa kapak diameter 24 cm

Veshje guri per cilesi maksimale ne gatime

Material qe nuk ngjit dhe ruan nxehtesine duke kursyer energjine

Te pershtatshme per sobe me korent dhe gaz.


Më shumë informacion

Nje set qe ju lehteson punen tuaj ne kuzhine

Gatime me te shijshme dhe me te shpejta

Tenxhere me kapak, tigan i thelle me kapak dhe 1 tigan i hapur pa kapak Amercook 5pc

Permasat:

Tenxhere e thelle me kapak diameter 24 cm

Tigan i thelle me kapak diameter 30 cm

Tigan i ceket pa kapak diameter 24 cm

Veshje guri per cilesi maksimale ne gatime

Material qe nuk ngjit dhe ruan nxehtesine duke kursyer energjine

Te pershtatshme per sobe me korent dhe gaz.


Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: