Tigan 1625N 28 cm Burgundy Metallic Line

27578

Berlinger Haus

Tigan i markes Berlinger Haus nga linja Metallic Line.

Tigani ka diameter 28 cm ngjyre e kuqe 

Tigani ka tre shtresa mbuluese qe nuk e lejojne ushimin te ngjise

Material alumini me përçueshmëri të lartë termike

Me baze turbo induksioni, kursen deri ne 35 % te energjise elektrike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

Me bisht te levizshem per te mos zene shume vend ne kuzhinen tuaj

Marka Berlinger Haus
Diameter 28cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan i markes Berlinger Haus nga linja Metallic Line.

Tigani ka diameter 28 cm ngjyre e kuqe 

Tigani ka tre shtresa mbuluese qe nuk e lejojne ushimin te ngjise

Material alumini me përçueshmëri të lartë termike

Me baze turbo induksioni, kursen deri ne 35 % te energjise elektrike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

Me bisht te levizshem per te mos zene shume vend ne kuzhinen tuaj

Fleta e të dhënave

Marka Berlinger Haus
Diameter 28cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: