Tigan 24 cm Burgundy Metallic Line

27511

Berlinger Haus

3

3 290 Lekë

  • Tigan i markes Berlinger Haus
  • Nuk ngjith ushqimin dhe ruan nxehtesine
  • Material alumini i cilesise se larte

Tigan i markes Berlinger Haus nga linja Metallic Line.

Tigani ka diameter 24 cm me tre shtresa mbuluese guri (mermer) qe nuk e lejojne ushimin te ngjitese

Material alumini me perçueshmeri te larte termike me baze turbo induksioni, e cila kursen deri ne 35 % te energjise elektrike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave.


Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan i markes Berlinger Haus nga linja Metallic Line.

Tigani ka diameter 24 cm me tre shtresa mbuluese guri (mermer) qe nuk e lejojne ushimin te ngjitese

Material alumini me perçueshmeri te larte termike me baze turbo induksioni, e cila kursen deri ne 35 % te energjise elektrike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave.


Fleta e të dhënave

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: