Tigan 2in1 graniti 36 cm O.M.S

32533

Tigan 2in1  graniti 36 cm O.M.S

Nje tigan zgare e dyanshme shume cilesore e markes Turke O.M.S

Shtresa e mermerit e ben me te lehte gatimin pasi nuk lejon ngjitjen dhe pastrohet shume lehte

Nuk do te keni me nevoje ta trazoni ushqimin, pasi me kete tigan mjafton ta ktheni ne anen tjeter.

Më shumë informacion

Tigan 2in1  graniti 36 cm O.M.S

Nje tigan zgare e dyanshme shume cilesore e markes Turke O.M.S

Shtresa e mermerit e ben me te lehte gatimin pasi nuk lejon ngjitjen dhe pastrohet shume lehte

Nuk do te keni me nevoje ta trazoni ushqimin, pasi me kete tigan mjafton ta ktheni ne anen tjeter.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë