Tigan Tefal Grile Invissia 26x26 cm B3094042

21352

Tefal

1

Tigan ne forme grille, i markes Tefal.

Material cilesor me veshje jo ngjitese, me ngjyre te zeze.

E lehtë për t'u përdorur dhe i pajisur me tregues Therme-Spot i cili ju tregon temperaturen ideale per te filluar gatimin.

Mund ta perdorni edhe ne furre.

I përshtatshëm per vatrat me gaz, elektrike dhe qeramike.

Permasat 26 × 26 cm.

Marka Tefal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan ne forme grille, i markes Tefal.

Material cilesor me veshje jo ngjitese, me ngjyre te zeze.

E lehtë për t'u përdorur dhe i pajisur me tregues Therme-Spot i cili ju tregon temperaturen ideale per te filluar gatimin.

Mund ta perdorni edhe ne furre.

I përshtatshëm per vatrat me gaz, elektrike dhe qeramike.

Permasat 26 × 26 cm.

Fleta e të dhënave

Marka Tefal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: