Tigan Tefal Talent Pro C6210552 26 CM

25649

Tefal

Tigan i markes Tefal modeli Talent Pro C6210552

Me diameter 26 cm, tigan i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhine

I pershtatshem per te gjitha llojet e vatrave

I perbere prej material qe nuk ngjit dhe eshte perdorur teknologjia Thermo-Spot

Ruan vlerat e ushqimeve

Dizenjo ergonomik, nje zgjidhje e shkelqyer per gatimet tuaja

Per gatime te shendetshme dhe plot shije

Marka Tefal
Diameter 26 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan i markes Tefal modeli Talent Pro C6210552

Me diameter 26 cm, tigan i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhine

I pershtatshem per te gjitha llojet e vatrave

I perbere prej material qe nuk ngjit dhe eshte perdorur teknologjia Thermo-Spot

Ruan vlerat e ushqimeve

Dizenjo ergonomik, nje zgjidhje e shkelqyer per gatimet tuaja

Per gatime te shendetshme dhe plot shije

Fleta e të dhënave

Marka Tefal
Diameter 26 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë