Tigan Veshje Guri 24 cm

24195

8

Tigan me veshje guri, me diameter 24 cm.

Materiali alumin me veshje te jashtme dhe te brendshme guri me ngjyre kafe.

Veshja e gurit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Nuk percjelle lende te demshme ne ushqimin tuaj.

Perdoret ne te gjitha llojet e vatrave.

Veshja e gurit do tju ndihmoje edhe gjate larjes se tiganit pasi ato lahen lehtesisht dhe pa mundim.

Diameter 24 cm
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan me veshje guri, me diameter 24 cm.

Materiali alumin me veshje te jashtme dhe te brendshme guri me ngjyre kafe.

Veshja e gurit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Nuk percjelle lende te demshme ne ushqimin tuaj.

Perdoret ne te gjitha llojet e vatrave.

Veshja e gurit do tju ndihmoje edhe gjate larjes se tiganit pasi ato lahen lehtesisht dhe pa mundim.

Fleta e të dhënave

Diameter 24 cm
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë