Tigan Wok Tefal Invissia  28 cm B3091942

21351

Tefal

Tigan i markes Tefal modeli Invissia B3091942.

Material jo ngjites. Me ngjyre te zeze.

Me nje dizajne te vecante me diameter 28cm.

E lehtë për t'u përdorur dhe i pajisur me tregues Therme-Spot i cili ju tregon temperaturen ideale per te filluar gatimin.

I përshtatshëm per vatrat me gaz, elektrike dhe qeramike.

Marka Tefal
Diameter 28 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan i markes Tefal modeli Invissia B3091942.

Material jo ngjites. Me ngjyre te zeze.

Me nje dizajne te vecante me diameter 28cm.

E lehtë për t'u përdorur dhe i pajisur me tregues Therme-Spot i cili ju tregon temperaturen ideale per te filluar gatimin.

I përshtatshëm per vatrat me gaz, elektrike dhe qeramike.

Fleta e të dhënave

Marka Tefal
Diameter 28 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: