Tigan Zgare 28 cm Burgundy Metallic Line

27510

Berlinger Haus

Tigan ne forme zgare katrore, i markes Berlinger Haus

Linja e tiganeve Metallic Line. Me permasa 28 x 28 cm ngjyre e kuqe 

Tigani ka tre shtresa mbuluese guri (mermer) qe nuk e lejojne ushqimin te ngjise

Material alumini me perçueshmeri te larte termike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tigan ne forme zgare katrore, i markes Berlinger Haus

Linja e tiganeve Metallic Line. Me permasa 28 x 28 cm ngjyre e kuqe 

Tigani ka tre shtresa mbuluese guri (mermer) qe nuk e lejojne ushqimin te ngjise

Material alumini me perçueshmeri te larte termike

Nxehet shpejt dhe ruan nxehtesine. Nuk djeg ushqimin

I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave

Fleta e të dhënave

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

18 produkte te tjere ne te njejten kategori: