Lotusia Set Pjatash 5 Cope

Set me 5 pjata te markes Lotusia

Material qelqi dhe qeramike ngjyre e bardhe

Produktet janë bërë prej qelqi me cilësi të lartë

Seti ka 4 pjata supe dhe 1 per sallate dhe jane te paketuara

Madhësia e tasit të madh te sallatës eshte 24.5 cm x 24.5 cm dhe diametri 11 cm

Te pershtatshme per tryezen tuaj plot stil per ti dhene shije dhe pamje

Më shumë informacion

Lotusia Set Pjatash 5 Cope

Set me 5 pjata te markes Lotusia

Material qelqi dhe qeramike ngjyre e bardhe

Produktet janë bërë prej qelqi me cilësi të lartë

Seti ka 4 pjata supe dhe 1 per sallate dhe jane te paketuara

Madhësia e tasit të madh te sallatës eshte 24.5 cm x 24.5 cm dhe diametri 11 cm

Te pershtatshme per tryezen tuaj plot stil per ti dhene shije dhe pamje

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë