Set Tenxhere+ Tigan BH-1728 Berlinger House

29103

Berlinger Haus

1

5 990 Lekë

  • Tenxhere material qe nuk ngjit dhe tigan
  • Kapak xhami dhe dizajn i pershtatshem me soba te ndryshme
  • Gatime te shijshme dhe energji e kursyer

Tenxhere +  tigan te markes Berlinger House modeli BH-1728

Material alumin i perpunuar qe nuk ngjit. Linja Forest Line, dizenjo ergonomike me nje shtrese te holle mermeri dhe graniti dhe fundi me induksion

Tenxherja ka kapak xhami dhe vellim 4 lieter ndersa tigani 1 liter

Permasa e tiganit 24x4.8cm ndersa tenxherja 24x11.8cm

Te përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave: gaz, elektrike, qeramike, halogjen, induksion.

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere +  tigan te markes Berlinger House modeli BH-1728

Material alumin i perpunuar qe nuk ngjit. Linja Forest Line, dizenjo ergonomike me nje shtrese te holle mermeri dhe graniti dhe fundi me induksion

Tenxherja ka kapak xhami dhe vellim 4 lieter ndersa tigani 1 liter

Permasa e tiganit 24x4.8cm ndersa tenxherja 24x11.8cm

Te përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave: gaz, elektrike, qeramike, halogjen, induksion.

Fleta e të dhënave

Marka Berlinger Haus
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: