Gota uje 6 cope + Set pjatash Euroidea

31541

1 990 Lekë

2 980 Lekë

Setet 2 ne 1 ju krijojne mundesine te blini dy produkte duke paguar vleren e vetem njerit prej tyre

Dy produkte qe plotesojne njeri-tjetrin ne funksionin e tyre

Seti permban:

1- Set Pjata 18 cope Euroidea 

6 pjata supe me diameter 8''

6 pjata te medha te ceketa me diameter 9''

dhe 6 pjata embelsirash me diameter 7,5''

Materia qeramike cilesore me dizenjo lule ne forme rrethi ne pjeset anesore

Vijn e ne dy modele te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuaren tuaj

Shume fine dhe te vecanta. Per perdorim te perditshem ne kuzhinen tuaj

---------------------------------------------

2- Gota Uji 6 Cope

Gota Uji Wave 26Cl Set 6 Cope

Gotat kane dizajn te valezuar

Praktike per uje dhe lengje frutash

Më shumë informacion

Setet 2 ne 1 ju krijojne mundesine te blini dy produkte duke paguar vleren e vetem njerit prej tyre

Dy produkte qe plotesojne njeri-tjetrin ne funksionin e tyre

Seti permban:

1- Set Pjata 18 cope Euroidea 

6 pjata supe me diameter 8''

6 pjata te medha te ceketa me diameter 9''

dhe 6 pjata embelsirash me diameter 7,5''

Materia qeramike cilesore me dizenjo lule ne forme rrethi ne pjeset anesore

Vijn e ne dy modele te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuaren tuaj

Shume fine dhe te vecanta. Per perdorim te perditshem ne kuzhinen tuaj

---------------------------------------------

2- Gota Uji 6 Cope

Gota Uji Wave 26Cl Set 6 Cope

Gotat kane dizajn te valezuar

Praktike per uje dhe lengje frutash

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë