Pjatance Katrore e Zeze 1 Cope

9495

Pjatance e zeze

Diameter: 35 cm

E perdorshme edhe ne mikrovale

E pershtatshme per te servirur produkte te ndryshme ne mes te tavolines. 

Më shumë informacion

Pjatance e zeze

Diameter: 35 cm

E perdorshme edhe ne mikrovale

E pershtatshme per te servirur produkte te ndryshme ne mes te tavolines. 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë