Pjate Embelsire Bohemia 6 Cope

30971

Pjate embelsire Bohemia

Ne paketim gjenden 6 cope

Material cilesore dhe dizajn unik

Më shumë informacion

Pjate embelsire Bohemia

Ne paketim gjenden 6 cope

Material cilesore dhe dizajn unik

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë