Nje set me 19 pjata per kuzhinen tuaj 

Prodhurar nga French Luminarc Authentic

Nje koleksion unik me forme drejtekendore dhe katrore qe e ben setin mjaft te vecante

Forme e parregullt, ngjyre e bardhe, material qelqi i perpunuar

Material higjenik dhe antibakterial qe lahet lehtesisht dhe eshte i pershtatshem per furra e mikrovale

Seti i darkes tuaj permban

6 pjata ngrenie me diameter 25,5cm

6 pjata embelsire me diameter 20,5 cm

6 pjata per supe me diameter 22,5 cm 

dhe 1 tas per sallaten me diameter 24cm

 Ky set është i përkryer për përdorim të përditshëm, si dhe për festat ose raste të veçanta

Më shumë informacion

Nje set me 19 pjata per kuzhinen tuaj 

Prodhurar nga French Luminarc Authentic

Nje koleksion unik me forme drejtekendore dhe katrore qe e ben setin mjaft te vecante

Forme e parregullt, ngjyre e bardhe, material qelqi i perpunuar

Material higjenik dhe antibakterial qe lahet lehtesisht dhe eshte i pershtatshem per furra e mikrovale

Seti i darkes tuaj permban

6 pjata ngrenie me diameter 25,5cm

6 pjata embelsire me diameter 20,5 cm

6 pjata per supe me diameter 22,5 cm 

dhe 1 tas per sallaten me diameter 24cm

 Ky set është i përkryer për përdorim të përditshëm, si dhe për festat ose raste të veçanta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

24 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë