Set Pjatash Carine Black & White

17632

3 890 Lekë

5 590 Lekë

  • Set pjatash Carine 
  • Material cilesore
  • Prodhim francez

Set me 19 pjatash Carine ne ngjyre te bardhe dhe te zeze. Ato jane te punuara me material qelqi dhe jane prodhim Francez.

Seti permban keto pjata:

- 6 te sheshta me dimension 26 cm ne ngjyre te zeze.

- 6 supe me dimension 21 cm ne ngjyre te bardhe.

- 6 embelsire me dimension 19 cm ne ngjyre te zeze.

- 1 pjate per sallate me dimension 27 cm ne ngjyre te zeze

Pjatat mund te perdoren edhe ne mikrovale.

Marka Carine
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me 19 pjatash Carine ne ngjyre te bardhe dhe te zeze. Ato jane te punuara me material qelqi dhe jane prodhim Francez.

Seti permban keto pjata:

- 6 te sheshta me dimension 26 cm ne ngjyre te zeze.

- 6 supe me dimension 21 cm ne ngjyre te bardhe.

- 6 embelsire me dimension 19 cm ne ngjyre te zeze.

- 1 pjate per sallate me dimension 27 cm ne ngjyre te zeze

Pjatat mund te perdoren edhe ne mikrovale.

Fleta e të dhënave

Marka Carine

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: