Tas porcelani per femije me Hello Kitty 

Personazhet e ilustruara ne pjesen e jashtme te tasit do te bejne qe femijet te konsumojne me deshire ushqimin e tyre 

Vjen me kapak ne material plastik per mbyllje dhe per te mos lejuar derdhjen e ushqimit

Per lehtesi ne mbjajtje tasi ka nje doreze e ngjashme me nje filxhan

Diameter afershisht 13 cm 

Më shumë informacion

Tas porcelani per femije me Hello Kitty 

Personazhet e ilustruara ne pjesen e jashtme te tasit do te bejne qe femijet te konsumojne me deshire ushqimin e tyre 

Vjen me kapak ne material plastik per mbyllje dhe per te mos lejuar derdhjen e ushqimit

Per lehtesi ne mbjajtje tasi ka nje doreze e ngjashme me nje filxhan

Diameter afershisht 13 cm 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë