Easy Acea Prerese Patatesh

23598

Preresja e patateve do tjua lehtesoje se tepermi punen ne kuzhine.

Prerja e patateve nuk ka qene kurre kaq argetuese.

Paisje e cila perdoret lehtesisht dhe pamundim.

Vendosni nje kokerr patate te plote dhe mjafton te ulni dorezen qe ka paisja dhe ajo do ta prese ne shirita te holle dhe uniform.

Prerja uniforme e patateve ben qe ato te skuqen me mire dhe te gjitha ne te njejten kohe.

Mund te perdoret edhe per prerjen e perimeve te tjera.

Permasat (cm) 28 x 11,6 x 11,4 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Preresja e patateve do tjua lehtesoje se tepermi punen ne kuzhine.

Prerja e patateve nuk ka qene kurre kaq argetuese.

Paisje e cila perdoret lehtesisht dhe pamundim.

Vendosni nje kokerr patate te plote dhe mjafton te ulni dorezen qe ka paisja dhe ajo do ta prese ne shirita te holle dhe uniform.

Prerja uniforme e patateve ben qe ato te skuqen me mire dhe te gjitha ne te njejten kohe.

Mund te perdoret edhe per prerjen e perimeve te tjera.

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) 28 x 11,6 x 11,4 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: