Ruccola Tharese Sallate 4,5 Lt

23408

Tas thares per sallate me kapacitet 4.5 litra

Material plastike shume e thjeshte per tu perdorur

Me diameter 24.5 cm dhe lartesi 16 cm

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Materiali Plastike
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 4.5L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tas thares per sallate me kapacitet 4.5 litra

Material plastike shume e thjeshte per tu perdorur

Me diameter 24.5 cm dhe lartesi 16 cm

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Fleta e të dhënave

Materiali Plastike
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 4.5L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: