Tenxhere Alfa 18 cm

23404

Korkmaz

Tenxhere inoksi cilesore, e markes Korkmaz linja Alfa

Nje produkt per gatime te shpejta dhe me shije i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhinen tuaj

Fundi i trefishte i kapsuluar siguron shperndarjen me te mire dhe ruajtjen e nxehteise

Paketimi permban tenxheren dhe kapakun, material çeli

Disajn ergonomik, modern dhe elegant

Me diameter 18 cm dhe kapacitet 2.5 liter

Mund te lahet edhe ne lavastovilje

Perdoret ne vatra gazi, qeramike, elektrike, pllaka halogjene dhe me induksion.

Marka Korkmaz
Diameter 18 cm
Materiali Inoks
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 2.5 L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere inoksi cilesore, e markes Korkmaz linja Alfa

Nje produkt per gatime te shpejta dhe me shije i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhinen tuaj

Fundi i trefishte i kapsuluar siguron shperndarjen me te mire dhe ruajtjen e nxehteise

Paketimi permban tenxheren dhe kapakun, material çeli

Disajn ergonomik, modern dhe elegant

Me diameter 18 cm dhe kapacitet 2.5 liter

Mund te lahet edhe ne lavastovilje

Perdoret ne vatra gazi, qeramike, elektrike, pllaka halogjene dhe me induksion.

Fleta e të dhënave

Marka Korkmaz
Diameter 18 cm
Materiali Inoks
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 2.5 L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë