Korkmaz Lina Plus Set Tenxheresh 9 cope

23390

Korkmaz

Set me tenxhere te markes Korkmaz linja Lina Plus

9 tenxhere pink shume dizenjo e kendshme

-Tenxhere me permasa 20x10.5cm me kapacitet 3 liter

-Tenxhere me permasa 24x12.5cm me kapacitet 5 liter

-Tenxhere me permasa 26x3cm me kapacitet 7 liter

-Tigan pa kapak me permasa 26x5.5 cm me kapacitet 2.5 liter

-Tenxhere e gjere si tigan me kapak 26x7.5 cm me kapacitet 3,5 liter

Material qe nuk ngjit me rezistence ndaj larjes

Me mbulim silikoni rezistent ndaj nxehtesise 

Dizenjo ergonomike qe siguron performance te larte ne gatim 

Bere nga material i riciklueshem

Marka Korkmaz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me tenxhere te markes Korkmaz linja Lina Plus

9 tenxhere pink shume dizenjo e kendshme

-Tenxhere me permasa 20x10.5cm me kapacitet 3 liter

-Tenxhere me permasa 24x12.5cm me kapacitet 5 liter

-Tenxhere me permasa 26x3cm me kapacitet 7 liter

-Tigan pa kapak me permasa 26x5.5 cm me kapacitet 2.5 liter

-Tenxhere e gjere si tigan me kapak 26x7.5 cm me kapacitet 3,5 liter

Material qe nuk ngjit me rezistence ndaj larjes

Me mbulim silikoni rezistent ndaj nxehtesise 

Dizenjo ergonomike qe siguron performance te larte ne gatim 

Bere nga material i riciklueshem

Fleta e të dhënave

Marka Korkmaz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: