Tenxhere me veshje graniti e markes Korkmaz linja Montana 

Me diameter 24 cm dhe me kapak xhami qe krijon edhe gatim me te sigurte e te shijshem per shkak te avullit qe krijon

Me dy mbajtese anesore ngjyre kafe silikoni ku mund te kapet 

Me kapacitet mbajtes 5 litra thellesi 12,5 cm. E pershtatshme per soba me induksion

Tenxherja eshte material alumin me veshje graniti nga jashte dhe brenda

Veshja e granitit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Marka Korkmaz
Diameter 24cm
Materiali Alumin
Permasat (cm) 24x12.5cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere me veshje graniti e markes Korkmaz linja Montana 

Me diameter 24 cm dhe me kapak xhami qe krijon edhe gatim me te sigurte e te shijshem per shkak te avullit qe krijon

Me dy mbajtese anesore ngjyre kafe silikoni ku mund te kapet 

Me kapacitet mbajtes 5 litra thellesi 12,5 cm. E pershtatshme per soba me induksion

Tenxherja eshte material alumin me veshje graniti nga jashte dhe brenda

Veshja e granitit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Fleta e të dhënave

Marka Korkmaz
Diameter 24cm
Materiali Alumin
Permasat (cm) 24x12.5cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë