Muhler Tenxhere MR-422 22 cm

27196

Muhler

Tenxhere e markes Muhler modeli MR-422

Me diameter 22 cm,  ngjyre gri

Material çelik qe nuk ndryshket

Perçon shume mire nxehtesine fale kapakut me tre shtresa qe ka

Material i pershtatshem per gatim ne gaz dhe korent

Mund te lahet ne lavastovilje

Marka Muhler
Diameter 22cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere e markes Muhler modeli MR-422

Me diameter 22 cm,  ngjyre gri

Material çelik qe nuk ndryshket

Perçon shume mire nxehtesine fale kapakut me tre shtresa qe ka

Material i pershtatshem per gatim ne gaz dhe korent

Mund te lahet ne lavastovilje

Fleta e të dhënave

Marka Muhler
Diameter 22cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë