Set me tenxhere Proline Satin

Seti permban 4 tenxhere dhe 1 tigan te markes Korkmaz

Material çelik dhe inoks qe e shperndan nxehtesine ne menyre te njetrajtshme

Nuk ndryshken, ergonomike dhe te sigurta ne gatim

Lahen lehtesisht ne makinen larese

Seti permban:

Tenxhere me permasa 16x10cm me kapacitet 2 Liter

Tenxhere me permasa 20x12.5cm me kapacitet 4 Liter

Tenxhere me permasa 14x14cm me kapacitet 6.3 Liter

Tenxhere me permasa 24x7cm me kapacitet 3.1 Liter

Tigan me permasa 24x5 cm me kapacitet 1.8Liter

Kujdes

Perpara perdorimit lajini me uje te nxehte dhe detergjent enesh

Mos perdorni furce te forte qe mund ti gervishte siperfaqen

Mos e lini ne sobe per nje kohe te gjate pa uje ose vaj

Më shumë informacion

Set me tenxhere Proline Satin

Seti permban 4 tenxhere dhe 1 tigan te markes Korkmaz

Material çelik dhe inoks qe e shperndan nxehtesine ne menyre te njetrajtshme

Nuk ndryshken, ergonomike dhe te sigurta ne gatim

Lahen lehtesisht ne makinen larese

Seti permban:

Tenxhere me permasa 16x10cm me kapacitet 2 Liter

Tenxhere me permasa 20x12.5cm me kapacitet 4 Liter

Tenxhere me permasa 14x14cm me kapacitet 6.3 Liter

Tenxhere me permasa 24x7cm me kapacitet 3.1 Liter

Tigan me permasa 24x5 cm me kapacitet 1.8Liter

Kujdes

Perpara perdorimit lajini me uje te nxehte dhe detergjent enesh

Mos perdorni furce te forte qe mund ti gervishte siperfaqen

Mos e lini ne sobe per nje kohe te gjate pa uje ose vaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë