Set me kater tenxhere te ndryshme me kapak qelqi secila, te markes Kaisa Villa modeli KV66-14

Materiali inoks shume cilesor ben qe nxehtesia te shperndahet ne menyre te barabarte ne te gjithe enen

Seti perbehet nga 2 tenxhere dhe 2 tigane me permasa te ndryshme

1. Tenxhere me diameter prej 24 cm, thellesi 13 cm dhe kapacitei 5.1 litra

2. Tenxhere me diameter prej 20 cm, thellesi 11 cm dhe kapacitei 3.2 litra

3. Tigan i thelle per pregatitjen e salcave te ndryshme me diameter prej 16 cm, thellesi 9 cm dhe kapacitei 1.6 litra

4. Tigan me diameter prej 24 cm, thellesi 7.5 cm dhe kapacitei 3.4 litra

Tenxheret bejne te mundur shperndarjen e njetrajteshme te avullit

Nxehen shpejt dhe e ruajne nxehtesine

Me ngjyre argjend

Perdoren ne te gjitha llojet e sobave si me korent, qeramike, me gaz, me induksion etj

Marka Kaisa Villa
Diameter 2 x 24 cm; 20 cm; 16cm
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 3.4 L: 5.1L; 3.2L; 1.6L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me kater tenxhere te ndryshme me kapak qelqi secila, te markes Kaisa Villa modeli KV66-14

Materiali inoks shume cilesor ben qe nxehtesia te shperndahet ne menyre te barabarte ne te gjithe enen

Seti perbehet nga 2 tenxhere dhe 2 tigane me permasa te ndryshme

1. Tenxhere me diameter prej 24 cm, thellesi 13 cm dhe kapacitei 5.1 litra

2. Tenxhere me diameter prej 20 cm, thellesi 11 cm dhe kapacitei 3.2 litra

3. Tigan i thelle per pregatitjen e salcave te ndryshme me diameter prej 16 cm, thellesi 9 cm dhe kapacitei 1.6 litra

4. Tigan me diameter prej 24 cm, thellesi 7.5 cm dhe kapacitei 3.4 litra

Tenxheret bejne te mundur shperndarjen e njetrajteshme te avullit

Nxehen shpejt dhe e ruajne nxehtesine

Me ngjyre argjend

Perdoren ne te gjitha llojet e sobave si me korent, qeramike, me gaz, me induksion etj

Fleta e të dhënave

Marka Kaisa Villa
Diameter 2 x 24 cm; 20 cm; 16cm
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 3.4 L: 5.1L; 3.2L; 1.6L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë