Set tenxheresh te markes Hoffman.

Tenxhere shume cilesoe, materiali i te cilave eshte inoks.

Secila nga tenxheret ka kapakun perkates.

Seti permban 3 tenxhere me madhesi te ndryshme.

Nje produkt per gatime te shpejta dhe me shije i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhinen tuaj.

Perdoret ne vatra gazi dhe elektrike.

Diametri i seciles eshte: 20cm, 22cm dhe 24 cm.

Kapaciteti: 4 Litra, 5 Litra, 6 Litra.

Lahet lehtesisht edhe ne makinen larese.

Marka Hoffman
Materiali Inoks
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set tenxheresh te markes Hoffman.

Tenxhere shume cilesoe, materiali i te cilave eshte inoks.

Secila nga tenxheret ka kapakun perkates.

Seti permban 3 tenxhere me madhesi te ndryshme.

Nje produkt per gatime te shpejta dhe me shije i cili nuk duhet te mungoje ne kuzhinen tuaj.

Perdoret ne vatra gazi dhe elektrike.

Diametri i seciles eshte: 20cm, 22cm dhe 24 cm.

Kapaciteti: 4 Litra, 5 Litra, 6 Litra.

Lahet lehtesisht edhe ne makinen larese.

Fleta e të dhënave

Marka Hoffman
Materiali Inoks

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë