TENXHERE ALUMINI ME PRESION 7 LITRA

12677

4 490 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Tenxhere alumini me presion 7 litra.

Shume praktike ne perdorim, Kursim maksimal i energjise elektrike per shkak te materialit 

cilesor i cili tejcon nxehtesine ne nje kohe shume te shkurter. 

- E Pajisur me rregullues presioni 2 valvula sigurie dhe nje valvul kontrolli.

-Mbyllje hermetike e perforcuar me gomine shtese poshte kapakut.

- Pershtatshme per vatrat elektrike, me gaz dhe vatrat qeramike.

Më shumë informacion

Tenxhere alumini me presion 7 litra.

Shume praktike ne perdorim, Kursim maksimal i energjise elektrike per shkak te materialit 

cilesor i cili tejcon nxehtesine ne nje kohe shume te shkurter. 

- E Pajisur me rregullues presioni 2 valvula sigurie dhe nje valvul kontrolli.

-Mbyllje hermetike e perforcuar me gomine shtese poshte kapakut.

- Pershtatshme per vatrat elektrike, me gaz dhe vatrat qeramike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: