Tenxhere Casserole me Veshje Guri 26 cm

22277

Tenxhere me veshje guri e markes Casserole me diameter 26 cm.

Tanxherja eshte material alumin.

Edhe kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

Materiali "cast aluminium" lejon nje nxehje te shpejt duke kursyer energji.

Veshja e gurit ben te mundur qe tenxherja te kete siperfaqe jo ngjitese.

Thellesia e tenxheres eshte 12cm.

Vjen ne dy ngjyra kafe dhe gri.

Marka Casserole
Diameter 26 cm
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere me veshje guri e markes Casserole me diameter 26 cm.

Tanxherja eshte material alumin.

Edhe kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

Materiali "cast aluminium" lejon nje nxehje te shpejt duke kursyer energji.

Veshja e gurit ben te mundur qe tenxherja te kete siperfaqe jo ngjitese.

Thellesia e tenxheres eshte 12cm.

Vjen ne dy ngjyra kafe dhe gri.

Fleta e të dhënave

Marka Casserole
Diameter 26 cm
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: