Tenxhere Elektrike Montecasa Premium

22573

Tenxhere Elektrike Montecasa Premium

Per gatime te shpejta dhe te shijshme.

Mund te gatuani cdogje, supe, rizoto, mish, peshk dhe gjelle te ndryshme.

Kapaciteti i tenxheres eshte 6 Litra dhe fuqia 1000 Watt

Voltazhi: 220 V. Frekuenca: 50 hz

Material qeramike qe nuk ngjit dhe pastrohet lehte

Deri ne 18programe gatimi.

Strukture e mbyllur plotesisht, ushqimi qendron pa levizur dhe gatuhet natyrshem. Mbrojtje e sigurise per mbinxehjen.

Mban te ngrohte ushqimin dhe pas perfundimit te gatimit, ne temperature 70-80 grade celcius.

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese.

Ekrani elektronik tregon kohen e cdo proces gatimi pa qene e nevojshme prezenca juaj gjate gjithe kohes.

Marka Montecasa
Fuqia ne Watt 1000W
Kapaciteti i Brendshem (Litra) 6 Litra
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Elektrike Montecasa Premium

Per gatime te shpejta dhe te shijshme.

Mund te gatuani cdogje, supe, rizoto, mish, peshk dhe gjelle te ndryshme.

Kapaciteti i tenxheres eshte 6 Litra dhe fuqia 1000 Watt

Voltazhi: 220 V. Frekuenca: 50 hz

Material qeramike qe nuk ngjit dhe pastrohet lehte

Deri ne 18programe gatimi.

Strukture e mbyllur plotesisht, ushqimi qendron pa levizur dhe gatuhet natyrshem. Mbrojtje e sigurise per mbinxehjen.

Mban te ngrohte ushqimin dhe pas perfundimit te gatimit, ne temperature 70-80 grade celcius.

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese.

Ekrani elektronik tregon kohen e cdo proces gatimi pa qene e nevojshme prezenca juaj gjate gjithe kohes.

Fleta e të dhënave

Marka Montecasa
Fuqia ne Watt 1000W
Kapaciteti i Brendshem (Litra) 6 Litra

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë