Tenxhere Granit Casserole 24 cm

22273

Tenxhere me veshje graniti e markes Casserole me diameter 24 cm

Me kapak xhami qe krijon edhe gatim me te sigurte e te shijshem per shkak te avullit qe krijon

Me dy mbajtese anesore silikoni ku mund te kapet 

Tanxherja eshte material alumin me veshje graniti nga jashte dhe brenda

Veshja e granitit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Thellesia e tenxheres eshte 12cm

Vjen ne dy ngjyra kafe dhe gri

Marka Casserole
Diameter 24 cm
Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere me veshje graniti e markes Casserole me diameter 24 cm

Me kapak xhami qe krijon edhe gatim me te sigurte e te shijshem per shkak te avullit qe krijon

Me dy mbajtese anesore silikoni ku mund te kapet 

Tanxherja eshte material alumin me veshje graniti nga jashte dhe brenda

Veshja e granitit nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.

Thellesia e tenxheres eshte 12cm

Vjen ne dy ngjyra kafe dhe gri

Fleta e të dhënave

Marka Casserole
Diameter 24 cm
Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë