Tenxhere Luigi Ferrero me veshje graniti 24 cm

27170

Luigi Ferrero

Tenxhere Luigi Ferrero me veshje graniti Luigi Ferrero modeli FR-3424M 24 cm

Shtresa e granitit e ben me te lehte gatimin, pasi nuk ngjit dhe pastrohet lehtesisht

Material i pershtatshem per gatim ne gaz dhe korent

Me diameter 24 cm dhe trashesi pllake 3 mm, ngjyre bezhe

Kapaciteti 4 litra
Diameter 24 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Luigi Ferrero me veshje graniti Luigi Ferrero modeli FR-3424M 24 cm

Shtresa e granitit e ben me te lehte gatimin, pasi nuk ngjit dhe pastrohet lehtesisht

Material i pershtatshem per gatim ne gaz dhe korent

Me diameter 24 cm dhe trashesi pllake 3 mm, ngjyre bezhe

Fleta e të dhënave

Kapaciteti 4 litra
Diameter 24 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: