Tenxhere me Presion Manheim Germania, 9L

22125

Tenxherja e markes Manheim Germania eshte projektuar posacerisht per gatime te shpejta

Ka kapacitet 9 litra dhe eshte e krijuar me nje çelik te nje cilesie shume te mire

Fundi i trefishtë ferromagnetik (5mm) garanton ruajtjen e nxehtësisë.

Shtresat e tenxheres material aliazh alumini dhe çelik inoks gatuan ne menyre te njetrajtshme dhe mbron vlerat ushqyese te produkteve

Nuk i ngjit ushqimet. Tenxherja gatuan me presion në një temperaturë mbi 100 ° C sepse presioni brenda sobës rrit pikën e vlimit të ujit.

Redukton kohen e gatimit duke kursyer 70% te kohes dhe energjise

Krahasuar me gatimet tradicionale, gatimi në tenxhere me presion ju lejon të ruani më shumë vitamina, minerale dhe aroma, të cilat janë gjithashtu të dukshme në shije: shija e ushqimit është e befasishme.

Marka Manheim
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (ne Litra) 9L
Materiali Çelik/Inoks
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxherja e markes Manheim Germania eshte projektuar posacerisht per gatime te shpejta

Ka kapacitet 9 litra dhe eshte e krijuar me nje çelik te nje cilesie shume te mire

Fundi i trefishtë ferromagnetik (5mm) garanton ruajtjen e nxehtësisë.

Shtresat e tenxheres material aliazh alumini dhe çelik inoks gatuan ne menyre te njetrajtshme dhe mbron vlerat ushqyese te produkteve

Nuk i ngjit ushqimet. Tenxherja gatuan me presion në një temperaturë mbi 100 ° C sepse presioni brenda sobës rrit pikën e vlimit të ujit.

Redukton kohen e gatimit duke kursyer 70% te kohes dhe energjise

Krahasuar me gatimet tradicionale, gatimi në tenxhere me presion ju lejon të ruani më shumë vitamina, minerale dhe aroma, të cilat janë gjithashtu të dukshme në shije: shija e ushqimit është e befasishme.

Fleta e të dhënave

Marka Manheim
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (ne Litra) 9L
Materiali Çelik/Inoks

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: