Tenxhere Muhler me kapak 28 cm

27171

Muhler

Tenxhere Muhler me kapak modeli MR-289M 28 cm

Material alumini per queshmeri maksimale termike

Veshje me mermer i pershtatshem per sobe elektrike dhe me gaz

Me ngjyre lejla dhe kapak qe puthitet plotesisht fale shtreses se silikonit ne pjesen e siperme

Diameter 28 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Muhler me kapak modeli MR-289M 28 cm

Material alumini per queshmeri maksimale termike

Veshje me mermer i pershtatshem per sobe elektrike dhe me gaz

Me ngjyre lejla dhe kapak qe puthitet plotesisht fale shtreses se silikonit ne pjesen e siperme

Fleta e të dhënave

Diameter 28 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë