Cmim i reduktuar! Tenxhere Muhler MR-287C 28 cm

Tenxhere Muhler MR-287C 28 cm

27164

Muhler

Tenxhere Muhler modeli MR-287C 28 cm

Tenxhere me shtresa alumini per percueshmeri maksimale te nxehtesise

Shtrese silikoni ne pjesen e siperme per puthitjen sa me te mire te kapakut

E pershtatshme per tu perdorur ne sobe me gaz dhe korent

Nuk ngjit dhe fale materialit cilesore garanton nje gatim te shendetshem

Me diameter 28 cm

Marka Muhler
Diameter 28 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Muhler modeli MR-287C 28 cm

Tenxhere me shtresa alumini per percueshmeri maksimale te nxehtesise

Shtrese silikoni ne pjesen e siperme per puthitjen sa me te mire te kapakut

E pershtatshme per tu perdorur ne sobe me gaz dhe korent

Nuk ngjit dhe fale materialit cilesore garanton nje gatim te shendetshem

Me diameter 28 cm

Fleta e të dhënave

Marka Muhler
Diameter 28 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë