Tenxhere Presioni 5L Hascevher Esila

27654

Hascevher

Tenxhere me presion e markes Hascevher nga linja Esila

Do te keni gjithmone gatime te shpejta dhe te shijshme

Kjo tenxhere ofron te gjitha avantazhet e nje gatimi me presion te shpejte dhe te shendetshem

Me 3 valvula sigurie

Mund te pershtatet ne te gjithe llojet e sobave

Materiali eshte celik, inoks cilesor me treshesi 6 mm

Me kapacitet deri ne 5 litra

Marka Hascevher
Materiali 18/10 Celik inox
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 5L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere me presion e markes Hascevher nga linja Esila

Do te keni gjithmone gatime te shpejta dhe te shijshme

Kjo tenxhere ofron te gjitha avantazhet e nje gatimi me presion te shpejte dhe te shendetshem

Me 3 valvula sigurie

Mund te pershtatet ne te gjithe llojet e sobave

Materiali eshte celik, inoks cilesor me treshesi 6 mm

Me kapacitet deri ne 5 litra

Fleta e të dhënave

Marka Hascevher
Materiali 18/10 Celik inox
Kapaciteti i Enes (ne Litra) 5L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë