Tave Ovale me Kapak JM-C04 45X35+Zgare

30970

7

Tave gatimi me kapak

Forme ovale dhe ne ngjyre te zeze me pika te vogla te bardha 

Per amvisat eshte nje aset i domosdoshet qe gatimet e tyre te marin shijen e duhur dhe nje pjekje cilesore 

Ne anesore ka dy doreza si dhe ne pjesen e siperme te kapakut 

Material alumini dhe me permasa 45x35 cm 

Ne paketim ju do te keni edhe nje zgare ne permasat e taves per larmishmeri gatimesh sipas shijes 

Më shumë informacion

Tave gatimi me kapak

Forme ovale dhe ne ngjyre te zeze me pika te vogla te bardha 

Per amvisat eshte nje aset i domosdoshet qe gatimet e tyre te marin shijen e duhur dhe nje pjekje cilesore 

Ne anesore ka dy doreza si dhe ne pjesen e siperme te kapakut 

Material alumini dhe me permasa 45x35 cm 

Ne paketim ju do te keni edhe nje zgare ne permasat e taves per larmishmeri gatimesh sipas shijes 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë