Lavatrice Zerowatt OZ1071D 7kg

Lavatrice ngjyre e bardhe e markes Zerowatt modeli OZ1071D me nje kapacitet lares prej 7 kg dhe 1000 xhiro centrifugimi RPM.

Lavatriçja ka karakteristika që garantojnë performancë të shkëlqyer dhe ka një gamë të gjerë programesh, ideale për të gjitha llojet e rrobave dhe pëlhurave delikate.

Lavatricja ka 18 programe larjeje dhe program larjeje me dore.Opsion paralarjeje,shpelarje dhe sistem antishkume.

Lloji i motorrit AC, material çeliku

Konsumon 9600l ne vit uje

Çdo detaj është projektuar për të bërë më të lehtë dhe më të sigurt fuksionimin.

Marka Zerowatt
Garancia 2 vjet
Pesha 15kg+
Kapaciteti Lares 7kg
Klasa e Energjise A+
Numri i Programeve te Larjes 18
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Lavatrice Zerowatt OZ1071D 7kg

Lavatrice ngjyre e bardhe e markes Zerowatt modeli OZ1071D me nje kapacitet lares prej 7 kg dhe 1000 xhiro centrifugimi RPM.

Lavatriçja ka karakteristika që garantojnë performancë të shkëlqyer dhe ka një gamë të gjerë programesh, ideale për të gjitha llojet e rrobave dhe pëlhurave delikate.

Lavatricja ka 18 programe larjeje dhe program larjeje me dore.Opsion paralarjeje,shpelarje dhe sistem antishkume.

Lloji i motorrit AC, material çeliku

Konsumon 9600l ne vit uje

Çdo detaj është projektuar për të bërë më të lehtë dhe më të sigurt fuksionimin.

Fleta e të dhënave

Marka Zerowatt
Garancia 2 vjet
Pesha 15kg+
Kapaciteti Lares 7kg
Klasa e Energjise A+
Numri i Programeve te Larjes 18

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: