Llampe LED Omega e rikarikueshme E27 4W

5417

Llampe LED Omega e rikarikueshme E27 4W

Llampa ideale per Shqiperine e sotme, thjesht duke e vendosur ne portollampe si gjithe llampat e tjera, kjo karikohet duke qendruar e ndezur edhe kur ikin dritat.

Duke perdorur llampat eficente LED ju jo vetem kurseni energji elektrike por gjithashtu kurseni para ne nje periudh afatgjate sepse llampat led mund te zgjasin deri ne 30000 mije ore pune. Ndricimi i dhomes tuaj gjithashtu do te jete me i bukur dhe me i plote.

Fuqia: 4W

Jetegjatesia: 50000 ore

Ngjyra e drites: e bardhe ngrohte

Bateri e brendshme 2200 Lithium e cila e mban ndezur driten per 6 ore mbasi nuk mer me energji

Telekomande per te komanduar intensitetin e ndricimit.

Voltazhi: AC85~265V, 50~60Hz

Permasa: 107 x 73 mm

Marka Omega
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Llampe LED Omega e rikarikueshme E27 4W

Llampa ideale per Shqiperine e sotme, thjesht duke e vendosur ne portollampe si gjithe llampat e tjera, kjo karikohet duke qendruar e ndezur edhe kur ikin dritat.

Duke perdorur llampat eficente LED ju jo vetem kurseni energji elektrike por gjithashtu kurseni para ne nje periudh afatgjate sepse llampat led mund te zgjasin deri ne 30000 mije ore pune. Ndricimi i dhomes tuaj gjithashtu do te jete me i bukur dhe me i plote.

Fuqia: 4W

Jetegjatesia: 50000 ore

Ngjyra e drites: e bardhe ngrohte

Bateri e brendshme 2200 Lithium e cila e mban ndezur driten per 6 ore mbasi nuk mer me energji

Telekomande per te komanduar intensitetin e ndricimit.

Voltazhi: AC85~265V, 50~60Hz

Permasa: 107 x 73 mm

Fleta e të dhënave

Marka Omega

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: