Ngrohese Kerpudhe me Gaz per Lokale

15908

Ngrohese per lokale

Forma: Kerpudhe

Me gaz 

Ngjyra: E zeze

Material:Metal me lyerje

Maksimumi i gazit qe harxhon per ore: 731-928g/h

Ngrohni ambientin e lokalit tuaj me thjehste me lire dhe me shpejt

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 11kW - 13,5kW
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese per lokale

Forma: Kerpudhe

Me gaz 

Ngjyra: E zeze

Material:Metal me lyerje

Maksimumi i gazit qe harxhon per ore: 731-928g/h

Ngrohni ambientin e lokalit tuaj me thjehste me lire dhe me shpejt

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 11kW - 13,5kW

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë