NGROHESE MURALE ME JONIZIM VENUS KPT-2000G

15786

Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W.

Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri ne 20% energji ne krahasim me ngroheset standarte

Ngrohet shume shpejt dhe eshte e pershtateshme per dhoma ose ambjente zyre

E lehte per tu montuar dhe praktike per ta levizur ne ambjente te ndryshme

Termostati kryen funksionin e tij mbrojtes nga mbinxehja e ngroheses.

Gjithashtu gjate veres mund te perdoret si freskuese e thjeshte.

E paisur me timer gradimi deri ne 8 ore dhe flete te levizeshme per drejtimin e ajrit. 

Gradohet 10-49 grade

Siperfaqja e mbuluar deri ne 25 m katror

I pajisur me telekomande

Marka Venus
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Fuqia ne Watt 1000W, 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W.

Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri ne 20% energji ne krahasim me ngroheset standarte

Ngrohet shume shpejt dhe eshte e pershtateshme per dhoma ose ambjente zyre

E lehte per tu montuar dhe praktike per ta levizur ne ambjente te ndryshme

Termostati kryen funksionin e tij mbrojtes nga mbinxehja e ngroheses.

Gjithashtu gjate veres mund te perdoret si freskuese e thjeshte.

E paisur me timer gradimi deri ne 8 ore dhe flete te levizeshme per drejtimin e ajrit. 

Gradohet 10-49 grade

Siperfaqja e mbuluar deri ne 25 m katror

I pajisur me telekomande

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Fuqia ne Watt 1000W, 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: