Zgare Barbekju Portabel Filcasalinghi 736

25447

Zgare barbekju portabel Filcasalinghi 736

Me permasa 37x27x65 cm (65 cm lartesia nga toka) ne forme drejtekendore

Ngjyre silver me kapak, material inoks

Per te shijuar ditet e veres me miqte tuaj kudo ku ndodheni

Permasat (cm) 37x27x65 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Zgare barbekju portabel Filcasalinghi 736

Me permasa 37x27x65 cm (65 cm lartesia nga toka) ne forme drejtekendore

Ngjyre silver me kapak, material inoks

Per te shijuar ditet e veres me miqte tuaj kudo ku ndodheni

Fleta e të dhënave

Permasat (cm) 37x27x65 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

1 produkt tjeter ne te njejten kategori: