Tenxhere Elektrike Shume Funksionale VITEK

14100

Tenxhere elektrike me presion  multifunksionale Vitek

Gatuan cdo gje duke shtypur vetem nje buton

Mund te gatuani Qull/(gatime me miell)

Supe dhe gjelle te ndryshme

Mishin, Pulen dhe produktet e Peshkut.

Pilaf ose Rizoto

Kapacitet i bollshem prej  5 Litra

Fuqia 900 Watt

Kazani prej qeramike gatuan shpejt dhe eshte shume i lehte per tu pastruar

Mban te ngrohte ushqimin dhe pas perfundimit te gatimit

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese

Kjo tenxhere ju siguron edhe gatimin me avull. Keshtu nuk do te shqetesoheni me per yndyrnat e teperta

Kurseni energji

Ekran elektronik qe tregon kohen e cdo procesi gatimi

Gatuan cdo gje duke shtypyr vetem nje buton

Procesi i gatimit fillon dhe mbaron pa patur nevoje qe ju te jeni prezent

Marka Vitec
Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere elektrike me presion  multifunksionale Vitek

Gatuan cdo gje duke shtypur vetem nje buton

Mund te gatuani Qull/(gatime me miell)

Supe dhe gjelle te ndryshme

Mishin, Pulen dhe produktet e Peshkut.

Pilaf ose Rizoto

Kapacitet i bollshem prej  5 Litra

Fuqia 900 Watt

Kazani prej qeramike gatuan shpejt dhe eshte shume i lehte per tu pastruar

Mban te ngrohte ushqimin dhe pas perfundimit te gatimit

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese

Kjo tenxhere ju siguron edhe gatimin me avull. Keshtu nuk do te shqetesoheni me per yndyrnat e teperta

Kurseni energji

Ekran elektronik qe tregon kohen e cdo procesi gatimi

Gatuan cdo gje duke shtypyr vetem nje buton

Procesi i gatimit fillon dhe mbaron pa patur nevoje qe ju te jeni prezent

Fleta e të dhënave

Marka Vitec
Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: